Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de Opinie 50% din respondenți sunt de părere că se putea găsi o variantă mai acceptabilă ca preț pentru stațiile de autobuz din municipiul Constanța

ro

29 Aug, 2022 00:00 1509 Marime text
Stație de Autobuz. Foto: Primăria Constanța
  • 215 persoane au participat la sondaj, iar 50% au spus că „se putea alege o variantă mai acceptabilă ca preț“.
  • 23% au fost de părere că „arată foarte bine și era nevoie de o schimbare
  • Stațiile de autobuz achiziționate de Primăria Constanța în urmă cu câteva luni au început să fie montate în oraș
 
Jumătate din numărul celor care au participat la sondajul ZIUA de Constanța, referitor la stațiile de autobuz achiziționate de Primărie și montate în municipiul Constanța sunt de părere că se putea găsi o variantă mai acceptabilă ca preț pentru acestea.
 
215 persoane au participat la sondaj, iar 50% au spus că „se putea alege o variantă mai acceptabilă ca preț“. 23% au fost de părere că „arată foarte bine și era nevoie de o schimbare“, în timp ce 27% au precizat că aceste stații de autobuz sunt prea scumpe.

 

Reamintim că, stațiile de autobuz achiziționate de Primăria Constanța în urmă cu câteva luni au început să fie montate în oraș. Contractul a fost semnat cu societatea Belmar Prod pentru suma de 8.885.750 lei fără TVA, iar un calcul simplu arată că o stație de autobuz, plus costurile de montare și TVA, ajunge la 84 592 de lei, aporximativ 17.000 de euro.
 
Primul adăpost modular a fost montat în stația de pe bulevardul Tomis din zona Dacia, iar până pe 22 septembrie vor mai fi montate încă 24 de refugii. Apoi, în fiecare lună, încă 25, până când vor fi montate toate cele 125 de refugii prevăzute în contract.
Următoarele 24 de refugii vor fi amplasate în stațiile de autobuz de pe bulevardele Tomis și Mamaia. Ulterior, vor fi montate refugii în stațiile de autobuz din toate cartierele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii