Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Majoritatea participanţilor la sondaj sunt de acord cu oprirea furnizării căldurii de către RADET Constanţa

ro

08 May, 2017 00:00 3307 Marime text
RADET a oprit furnizarea căldurii la sfârşitul lunii aprilie. Regia a informat consumatorii că a sistat căldura în municipiul Constanţa.
 
Potrivit legii, procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al municipiului Constanţa sunt iniţiate dacă, după trei zile consecutive, temperatura medie a aerului exterior va depăşi +10 grade C între orele 18.00 şi 6.00.
 
Până la următorul sezon rece, RADET Constanţa va continua să furnizeze numai apă caldă de consum, în regim non-stop, pentru abonaţii racordaţi la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică. Reamintim că, în acest an, constănţenii racordaţi la RADET Constanţa au plătit 250 de lei pentru o gigacalorie.
 
La sondajul de opinie lansat de cotidianul ZIUA de Constanţa cu întrebarea „Sunteţi de acord cu decizia RADET Constanţa de a sista furnizarea căldurii?“ au participat 330 de persoane. 79% dintre acestea au precizat că sunt de acord, în timp ce alte 21% s-au declarat împotrivă.
 
Mai mult, unii respondenţi ne-au trimis şi părerea lor privind sistarea căldurii în municipiul Constanţa. „Sunt de acord şi cu intrarea în faliment a RADET Constanţa. Nu le mai văd rostul, consumă resurse“, crede Ion Georgescu. „Să o ţină până în august, după care să sufle în ţevi şi să o pornească din nou. Ne-au jupuit rău“, a comentat Ştefan Ripanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii