Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce zone din Constanța nu au apă caldă și căldură la această oră

ro

31 Jan, 2023 08:15 2277 Marime text
foto: Pixabay
Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 31.01.2023, ora 08:00, se va opri furnizarea energiei termice către următorul punct termic: PT 117.

Zona afectata de această oprire este parte din zona Tomis III.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.


Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.
 
Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice., transmite Termoficare Constanța. 


Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792


O altă zonă din municipiul Constanța este afectată de o avarie 

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe str. Ion Alexandrescu nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectată zona Tomis Nord.

Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

Menționăm că după finalizarea avariei vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum și incălzire către consumatorii finali afectați de această oprire., mai transmit reprezentanții Termoficare Constanța.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii