Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credeți că noul coronavirus este folosit, în România, ca o armă politică? Ce au răspuns participanții la sondaj

ro

29 Jun, 2020 00:00 1788 Marime text
  • 69% dintre repondenți spun că pandemia coronavirus este folosită  ca  armă politică
 
 
În săptamâna care s-a încheiat, ieri, la secțiunea Sondaj de opinie, redactorii noștri au propus cititorilor o dezbatere, precum și un sondaj, pornind de la ideea care se tot vehiculează în spațiul public precum că noul coronavirus este folosit ca o armă politică în România.
 

Am pornit la acest sondaj considerând că de la apariția, în România, a primelor cazuri de suspiciuni de infectare cu coronavirus mulți dintre conaționalii noștri au privit cu neîncredere această nouă situație.

Mai ales că au apărut și situații pe care generațiile actuale nu le mai trăiseră: restricții de ieșire dintr-o localitate în alta, dintr-un cartier în altul, numai între anumite ore, iar noaptea deloc dacă nu exista un motiv justificat.

Totodată, politicienii au folosit situația nou creată, și și-au aruncat vorbe grele unii altora, mergând până la amenințări de toate felurile.

În aces context Cotidianul ZIUA de Constanța i-a provocat, pe cititori, la o dezbatere pe această temă, dar și să participe la un sondaj de opinie și să raspundă la următoarea întrebare:
 
Credeți că noul coronavirus este folosit, în România, ca o armă politică?
 
Au citit acest material circa 1100 de vizitatori ai site-ului nostru iar răpunsul acesta este relevant în acest sens: 69% dintre repondenți spun că această pandemie, de coronavirus, este folosită ca  armă politică în timp ce 31% sunt categoric împotriva acestei idei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii