Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:21 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii nu erau de acord ca Sevil Shhaideh să devină premierul României

ro

30 Dec, 2016 00:00 1802 Marime text
Prima propunere lansată de Alianţa PSD-ALDE şi anunţată de preşedintele PSD Liviu Dragnea a surprins pe cea mai mare parte a românilor mai puţin familiarizaţi cu numele constănţencei Sevil Shhaideh. Obişnuiţi cu figuri cunoscute şi foarte vizibile la televiziuni şi în presă, numele lui Sevil Shhaideh lansat ca propunere pentru postul de premier a împărţit România în două tabere: o parte cei care o susţin pe profesionista şi femeia cu o capacitate de muncă deosebită, aşa cum a fost prezentată de Liviu Dragnea, şi pe de altă parte, aceia care nu şi-au dorit o musulmancă în conducerea Guvernului, mai ales din cauza faptului că este căsătorită cu sirianul Akram Shhaideh.
 
Înainte ca preşedintele României, Klaus Iohannis să respingă această propunere, am lansat cititorilor noştri întrebarea:
 
Credeţi că Sevil Shhaideh, propusă pentru funcţia de premier al României, este o alegere potrivită?
 
Astfel, 58% dintre cititorii participanţi la sondaj au spus că nu o consideră pe constănţeanca Sevil Shhaideh potrivită pentru acest post, şi doar 33% au fost de părere că aceasta merită să se afle în fruntea Executivului. 7% au spus că nu ştiu, iar 2% că nu sunt interesaţi. La sondaj au participat 398 de cititori.
 
Iată ce au comentat cititorii Ziua de Constanţa pe acest subiect: “Da, dacă e un capabil şi este”, a spus A. I.
 
“Deci nu sunt fan al politicii dar fraţilor citiţi dreptul constituţional care arată clar: preşedintele poate fi suspendat dacă refuză şi a treia propunere de premier a partidului care are majoritate sau formează o coaliţie majoritară mai multe partide. Aşa ca ce vrea Dragnea care nu ştim ce interese are cu acea madam nu ştim ......şi Dragnea crede ca suntem aşa idioţi şi nu citim dreptul constituţional? apăi fraţilor, dacă aveţi ambiţii nu mai jucaţi pe ceea am votat.....poporul roman a votat, dar nu un premier turc, a votat o schimbare deci Dragnea de ce se agaţă de această turcoaică?”, a comentat un alt cititor.
 
“Pentru că este capabilă şi deșteaptă”, au spus alţi cititori, dar au fost şi mai multe mesaje care au spus că nu este potrivită pentru acest post.

Ti-a placut articolul?

Comentarii