Tartine cu brânză la cuptor
Tartine cu brânză la cuptor
5462
Marime text
Cunoscute
alături de buletele de caşcaval sub numele de cheese morsels (bucăţele
de brânză),
aceste tartine cu brânză de vaci aromată cu verdeţuri sunt minunate
pentru micul dejun sau ca gustări rapide. Ieftine şi dietetice, servite
calde sau reci, tartinele cu brânză coaptă fac deliciul copiilor
şi a celor mari deopotrivă.
Porţii: 2-3
Timp de preparare: 20 de minute
Preparare: Încălziţi cuptorul la 160 de grade Celsius. Feliaţi pâinea şi ungeţi-o cu unt. Tocaţi verdeţurile, amestecaţi brânza de vaci cu verdeţurile, oul şi gălbenuşul de ou, sare şi piper. Ungeţi feliile de pâine cu un strat gros de cremă de brânză. Aşezaţi tartinele într-o tavă şi introduceţi-le la cuptor pentru 10 minute. Scoateţi tartinele de la cuptor şi serviţi-le întregi sau tăiate în bucăţele (soldăţei). Tartinele cu brânză se servesc, calde sau reci, cu salată.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


