Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SNITEL CU PASTA DE HREAN IN FULGI DE PORUMB

ro

05 Apr, 2011 18:13 3165 Marime text

dsc04139.jpgINGREDIENTE 1 piept de pui 2 oua batute bine faina alba fulgi de porumb sare,piper. pasta de hrean ulei pentru prajit

Pieptul de pui se taie feli nu prea subtiri,se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper.Se da deoparte pentru citeva minute. Se ia fiecare snitel in parte si se unge usor pe fiecare parte cu pasta de hrean.Se da prin faina,ou,fulgi de porumb maruntit. Se prajeste in ulei incins pe amandoua partile. Se scurg pe un servetel de bucatarie Daca doriti sa reduceti din calori,va sfatuiesc sa-l dati la cuptor pe o folie de aluminiu neunsa,pentru circa 25 minute la 180 grade/350 F.


ENJOY!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii