Pui cu miere si orez brun prajit
Pui cu miere si orez brun prajit
2253
Marime text
Pentru un plus de aroma, puteti folosi aripioare de pui dezosate
in loc de piept de pui.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
4
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
orez brun, pui, mustar, miere
Ingrediente
20 g orez brun
20 ml ulei floarea-soarelui
500 g file piept de pui taiat
40 g mustar boabe
60 ml miere
60 ml otet
Mod de preparare
1. Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si puneti-l deoparte.
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie mai mare si prajiti puiul in doua serii, timp de 6-10 minute, pana cand acesta s-a rumenit. Adaugati orezul gatit, lasati compozitia sa se mai prajeasca putin si asezonati dupa gust.
3. Turnati restul ingredientelor si amestecati in compozitie chiar inainte de a o servi cu legumele gratinate.
Sursa: Ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


