Praz iahnie
Praz iahnie
18 Apr, 2011 14:33
ZIUA de Constanta
1928
Marime text



Va urez de pe acum sa aveti pofta, caci stiu ca nu veti rezista sa n-o incercati :P
Ingrediente:
- 1 kg. praz
- 1 ceapa mare
- 1/2 ceasca de ulei
- 1 ceasca suc de rosii (bulion)
- 4-5 catei de usturoi
- 3 morcovi
- sare, piper
- zeama de lamaie
Se caleste ceapa in ulei, se adauga sucul de rosii, sarea, piperul, usturoiul tocat marunt si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se adauga prazul taiat bucati groase, morcovul taiat rondele si putina apa, lasandu-se in continuare sa fiarba la foc mic pana cand mancarea ramane cu aspect de sos.
Inainte de a fi servita se drege cu zeama de lamaie.
P.S. Dupa post, am sa o folosesc drept garnitura la fripturi ;)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii