Piept de pui cu prune
Piept de pui cu prune
31 May, 2011 20:00
31 May, 2011 20:00
31 May, 2011 20:00
ZIUA de Constanta
1424
Marime text
Ingrediente:
1 piept de pui mare
200 g prune
100 g cascaval
50 g pesmet
4 linguri ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare:
1.Taiati pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe care le bateti apoi cu ciocanul pentru snitele.Condimentati-le si puneti-le suprapuse pentru 15 minute la frigider.
2.Spalati prunele,scoateti-le samburii si,in locul acestora puneti cate un cubulet de cascaval.Infasurati prunele astfel umplute intr-o foaie de piept de pui.
3.Prindeti rulourile cu scobitori sau ata alimentara sa nu se desfaca.Prajiti-le in ulei,pe toate partile,in tigaie sau coaceti-le la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.
1 piept de pui mare
200 g prune
100 g cascaval
50 g pesmet
4 linguri ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare:
1.Taiati pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe care le bateti apoi cu ciocanul pentru snitele.Condimentati-le si puneti-le suprapuse pentru 15 minute la frigider.
2.Spalati prunele,scoateti-le samburii si,in locul acestora puneti cate un cubulet de cascaval.Infasurati prunele astfel umplute intr-o foaie de piept de pui.
3.Prindeti rulourile cu scobitori sau ata alimentara sa nu se desfaca.Prajiti-le in ulei,pe toate partile,in tigaie sau coaceti-le la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii