Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mic dejun mediteranean

ro

07 Apr, 2011 13:56 2677 Marime text

img_4928_3.jpgAveţi invitaţi la micul dejun şi vreţi să îi surprindeţi în mod plăcut? Iată ce pun eu în farfurii pentru ca dimineaţa să înceapă cu un Oau...

Timp: 10min

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii de prosciutto crudo(jambon italian crud-uscat), pepene galben dulce şi parfumat, frunze de rucola, câţiva stropi de oţet balsamic, 4 felii de vinete grillate, 4 felii de brânză albastră Roquefort, 8 felii de salam italian crud-uscat, 8 măsline verzi, 4 felii de caşcaval maturat

Mod de preparare:

Prepararea nu constă decât din a aranja frumos toate ingredientele în farfurii. Stropim rucola cu puţin oţet balsamic şi servim rapid cu pâine proaspătă ;)

Combinaţia pepene galben - jambon este un clasic al bucătăriei italiene şi nu degeaba este foarte apreciată. Dulceaţa şi aroma pepenelui completează perfect gustul jambonului. Nu vă mai spun cât de bună e brânza albastră cu rucola, oţet balsamic şi vinete la grill...demenţial...

Vă recomand acest mod de servire şi ca aperitiv. E deosebit şi va încânta oaspeţii.

Poftă bună!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii