Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Merluciu în crocant de cartofi

ro

03 Jan, 2014 11:03 3325 Marime text
Merluciul este unul dintre pestii nostri preferati, iar preparat intr-un delicios crocant de cartofi este chiar extraordinar de gustos. Reteta este foarte simpla si se poate prepara cu orice tip de peste sau chiar cu piept de pui sau curcan, taiat in feliute subtiri.

De cand am ajuns in Germania, am tot cautat peste proaspat dar pana acum nu am reusit sa gasesc decat pastrav, o singura data, la un magazin turcesc. Poate ca nu le-am observat eu, dar pescarii chiar nu am vazut in oraselul in care locuim. Si cum ador pestele si nu am putut astepta pana ne intoarcem in Italia, am cumparat 1 kg de fileuri de merluciu. Congelate, ce-i drept, dar delicioase.

Ingrediente:

    1 kg fileuri merluciu
    250 g cartofi rasi cruzi
    100 gr pesmet
    patrunjel
    sare
    piper
    3 catei usturoi
    suc de lamaie
    ulei de masline ( cca 5-6 linguri )

Reţeta completă pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii