Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Bruschette cu ciuperci si sos bechamel

ro

06 Mar, 2014 09:24 2763 Marime text
Ador bruschettele si le fac foarte des in perioada calda a anului. Cu toate acestea, am observat ca nu am postat nici macar o reteta de bruschette, asa ca astazi va propun una dintre preferatele mele. Bruschettele cu ciuperci si sos bechamel sunt ideale pentru micul dejun dar si pentru cina.

Pentru aceasta reteta, am folosit  o delicioasa conserva de ciuperci taiate SunFood. Sunt conservate dupa metode traditionale si, cel mai important, nu contin aditivi alimentari.

Ingrediente – Bruschette cu ciuperci si sos bechamel (4 bucati)

    4 felii de paine integrala
    1 borcan ciuperci taiate SunFood
    250 ml lapte
    25 ml ulei de floarea soarelui/arahide
    25 g faina
    30 g parmezan
    30 g gorgonzola
    1 catel de usturoi
    1 lingura ulei de masline
    sare
    piper

Reţeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii