Desert cu orez, cocos si piersici
Desert cu orez, cocos si piersici
500 ml lapte 5 linguri nuca de cocos 5 linguri de orez cu bob rotund 2 piersici 2 linguri de miere
Am pus la fiert laptele, nuca de cocos si orezul. Am amestecat din timp in timp pentru a ma asigura ca orezul nu se prinde de oala. Cand orezul a fost fiert am luat de pe foc si am lasat sa se raceasca putin. Intr-un pahar am asezat 1/4 din orez, o jumatate de persica taiata feliute, am adaugat inca 1/4 din orez si apoi am decorat cu feliute de piersica. Am pregatit si cel de-al doilea pahar la fel. Am lasat la frigider pana in momentul cand am servit. In momuntul cand am servit desertul am adaugat cate o lingura de miere in fiecare pahar.
Reteta preluata de pe http://www.alldaycooking.com.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp