Caponata
Caponata
							
							 24 Jul, 2013 09:19 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    1791
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 1791
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 1791
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 1791
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							 Caponata este un preparat tipic gastronomiei siciliene. O poți servi fie ca antreu, garnitură sau fel principal.
Caponata este un preparat tipic gastronomiei siciliene. O poți servi fie ca antreu, garnitură sau fel principal.Ingrediente
1 vânătă mare (sau 2 mici)
1 kg roșii
2 cepe mari
1-2 ardei grași
100 g măsline
1 tulpină apio
1-2 căței de usturoi
1 lingură cu capere
2 linguri cu oțet balsamic
1-2 lingurițe cu zahăr
busuioc
sare
piper
ulei
Rețeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					