Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amandine

ro

16 Jan, 2013 09:46 1851 Marime text
amandine1.jpgReteta postata in forum de Felis

Blat:
-6 oua,
-6 linguri de apa rece,
-300 g zahar,
-260g faina+30g cacao
(aici puteti jongla cu proportiile, cantitatea de faina este de 300 g, dar scadeti din cantitate cata cacao vreti sa puneti),
-1 praf de copt,
-zahar vanilat sau esenta de care vreti;


Crema:
-1/2 l lapte,
-3 galbenusuri,
-3 linguri amidon alimentar,
-3 linguri de faina,
-6 linguri zahar,
-4 linguri cacao,
-150g unt sau margarina


-2 linguri zahar pudra;


Sirop:
-8 linguri zahar,
-3 cani apa;


Glazura:
-200 cioco (alegeti ce vreti, amara, cu lapte),
-75 ml frisca lichida

Reteta completa aici: reteteinimagini.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii