Pirasa (tocăniță de praz)
Pirasa (tocăniță de praz)
							
							 01 Aug, 2013 09:53 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    2179
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2179
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 2179
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2179
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							 O tocăniță ușoară și rapidă, pe care o poți servi fie ca fel principal, fie garnitură lângă o friptură.
O tocăniță ușoară și rapidă, pe care o poți servi fie ca fel principal, fie garnitură lângă o friptură.Ingrediente
4 fire de praz
90 g orez
2 morcovi
2 roșii
1 ceapă
5 linguri cu ulei de măsline
1 lămâie
sare
piper
verdeață
Rețeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					