Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chirurgia fără chirurgie un balon gastric non-invaziv şi 100% natural, capabil să reducă pofta de mâncare

ro

10 Dec, 2010 00:00 6136 Marime text
adv_nou_adv.jpg Epidemia de obezitate despre care se crede că ar fi un fenomen strict limitat la Statele Unite ale Americii, ţară profund influenţată de aşa zisa «cultură fast-food», afectează tot mai mult şi plaiurile mioritice. Potrivit unor statistici îngrijorătoare, România deţine «medalia de bronz», ocupând locul 3 în Europa la obezitate.

Astfel, nu este de mirare că numărul celor care caută metoda salvatoare pentru a scăpa de kilogramele în plus, este într-o continuă şi sigură creştere. In acest sens, există două direcţii: cea sănătoasă, care presupune schimbarea radicală, nu doar a regimului alimentar, dar şi a stilului de viaţă adoptat şi varianta prescurtată, prin intermediul suplimentelor alimentare sau a metodelor chirurgicale, destinate să elimine kilogramele excedentare.

Noutatea este că cei doi poli ai slăbitului rapid şi uşor suplimentele alimentare, respectiv chirurgia (inel gastric, bypass gastric, etc.)- nu sunt atât de îndepărtaţi pe cât se credea, astfel că, un producător francez a reuşit să scoată pe piaţă un produs cu totul inedit, care combină ingrediente naturale, dar care are efecte şi principii de funcţionare comparabile cu cele ale chirurgiei bariatrice (chirurgia obezităţii).

Acest produs de slăbit inovator a fost denumit sugestiv SlimBall (plantoslim in franceză)- balonul gastric vegetal. Acesta îşi bazează acţiunea de eliminare a kilogramelor în plus pe extractul de Karaya, singura fibră naturală care îşi măreşte de 50 de ori volumul, când intră în contact cu acidul prezent în stomac. Pe măsură ce bio-granula SlimBall creşte în volum ocupând o mare parte din volumul stomacului, creierul primeşte mesajul aferent saţietăţii şi în consecinţă porţiile consumate vor fi tot mai mici şi mai rare promisiune existentă şi în cazul intervenţiilor chirurgicale specifice. Conform descrierii produsului, după ce SlimBall este administrat, nu veţi mai simţi senzaţia de foame timp de aproximativ 6 ore. Rezultatul este o slăbire accelerată de 1 kg pe zi!

Marile avantaje ale balonului gastric vegetal faţă de metodele bariatrice practicate la ora actuală sunt, în primul rând, riscurile inexsitente şi în al doilea rând preţul. SlimBall este, înainte de toate, un produs natural, fără efecte secundare, potrivit producătorului şi care nu impune niciun fel de schimbare în stilul de viaţă al persoanelor care adoptă această metodă. Intervenţiile chirurgicale bariatrice presupun modificarea radicală a comportamentului alimentar, iar nerespectarea noii conduite duce la complicaţii, care variază de la simple probleme digestive, la embolism pulmonar şi cel mai grav la deces. Operaţia bariatrică nu se încheie la externare, efectele acesteia se resimt mult timp după aceea şi pacientul nu îşi mai poate asuma luxul, dar mai ales riscul exceselor, dând vina ca de obicei pe banalele «pofte».

In plus, chirurgia bariatrică nu se adresează decât persoanelor cu indicele de masă corporală peste 40, astfel că nu veţi fi eligibili, oricât de mult v-ar încânta rezultatele aparent rapide, dacă doar vă interesează să daţi jos kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor.

flacon_slimball.jpgSi acum să trecem la bani! În timp ce o cură SlimBall nu sare de 20 € , interveţiile bariatrice nu sunt la îndemâna oricui. . In România, casa de asigurări acoperă toate cheltuielile de spitalizare pentru pacienţii operaţi într-o instituţie medicală publică. Pacientul însă trebuie să plătească valoarea kitului operator, care poate ajunge la preţul de 4500 € . Pentru pacienţii care aleg desfăşurarea intervenţiei într-o clinică privată, costurile sunt simţitor mai mari, casa de asigurări neintervenind în aceste cazuri.

In cele din urmă, fără o adevărată implicare din partea pacienţilor, intervenţiile bariatrice nu se dovedesc procedee miracol. Trebuie să vă analizaţi şi să decideţi dacă sunteţi în stare să treceţi printr-o intervenţie şi dacă nu vă sperie modificările profunde, pe care va trebui să le faceţi în viaţa de zi cu zi.

Dacă nu sunteţi pregătit pentru asemenea sacrificii şi, dacă atunci când vă face cu ochiul pateul din vitrină, sunteţi fericiţi să cedaţi, puteţi apela liniştiţi la SlimBall. Aveţi acel 2 în 1 perfect: natural şi un efect rapid, dar fără riscurile chirurgiei. După lansarea în Franţa, este disponibil online şi în România: www.slimball.ro .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii