Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iubitul tău este Leu? Află aici ce spun stelele despre relaţia voastră

ro

11 Aug, 2011 02:33 24088 Marime text
Bărbatul Leu şi femeia Berbec: pe o scară a compatibilităţii de la 1 la 10, probabil că relaţia dintre aceştia este de un 9. De ce nu 10, în condiţiile în care, atunci când sunt împreună, pasiunea atinge cote maxime? Ei bine, tocmai din cauza aceasta - sunt două firi foarte temperamentale, amândoi vor să fie şefi, iar certurile dintre ei pot atinge proporţii epice şi nu este exclus să se lase şi cu vreo câteva farfurii sparte. În plus, sunt extraordinar de geloşi şi probabil că vor avea şi destul discuţii aprinse pe tema „cine are ultimul cuvânt de spus". Dacă trec peste asta, relaţia este de-a dreptul extraordinară!

Bărbatul Leu şi femeia Taur: pe scurt - complicat! Tocmai calităţile pe care le au în comun: faptul că au nevoie de stabilitate, sunt pasionali şi tenace (a se citi „foarte căpoşi") stau în calea fericirii lor. La început, latura pasională a Tăuroaicei îl va cuceri pe mândrul Leu, iar atenţia ei constantă şi fidelitatea îi vor flata orgoliul. Ea va fi absolut sedusă de acest tip puternic şi stabil. În momentul în care diferenţele apar, sau el glumeşte prea mult cu vreo colegă, încep şi problemele. Partea cea mai proastă este că amândoi se vor încăpăţâna să rămână într-o relaţie care nu-i face fericiţi, iar, în cazul în care apare despărţirea, aceasta va fi oricum mai puţin amiabilă.

Bărbatul Leu şi femeia Gemeni: Leilor le plac complimentele şi persoanele vesele. Vorba dulce a femeilor Gemeni şi aerul lor veşnic tânăr îi vor cuceri în maximum 30 de minute. De fapt, toată povestea asta de dragoste va avea aerul unui scenariu de comedie romantică, cu multe ieşiri în oraş, declaraţii pasionale (din partea lui) şi scene picante în dormitor. Când este timpul ca lucrurile să devină ceva mai serioase, ar putea apărea ceva probleme, pentru că Leul vrea să deţină controlul, iar femeii Gemeni îi place să fie totuşi liberă şi să nu dea socoteală pentru tot ce face. Dacă reuşesc să ajungă totuşi la un compromis - adică Leul să o lase mai moale cu tendinţele dictatoriale şi „Geamăna" să îi acorde mai multă atenţie, pot trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi!

Bărbatul Leu şi femeia Rac: putem vorbi, în acest caz de o combinaţie „clasică" - el este masculul feroce şi protector pe care visătoarea Rac şi l-a dorit toată viaţa, iar ea reprezintă, pentru el, femeia tandră, delicată, atentă, care îl va pune pe un piedestal. Probleme? Destul de puţin probabil - femeia Rac ştie instinctiv ce să-i spună pentru a-i peria orgoliul şi a-l manipula pe Leu să facă exact ce vrea ea, fără ca acesta măcar să-şi dea seama. Este o combinaţie foarte bună pentru căsătorie şi sunt nişte părinţi foarte iubitori, deşi, poate, puţin de „modă veche".

Bărbatul Leu şi femeia Leu: o întâlnire care ar putea fi descrisă drept „Ciocnirea Titanilor". Amândoi sunt nişte persoane simpatice, calde, romantice, care în general au cele mai bune intenţii din lume, dar care vor să fie în centrul atenţiei întotdeauna. Cum niciunul nu este dispus să împartă, fără discuţii, lumina reflectoarelor, se poate ajunge destul de repede la discuţii în contradictoriu şi orgolii rănite. Odată ce acceptă să-şi împartă puterea într-un mod cât de cât convenabil, ar trebui ca lucrurile să meargă destul de bine. Până la urmă, amândoi îşi doresc o poveste romantică, alături de un partener „regal", o familie frumoasă şi copii de care să fie mândri.

Bărbatul Leu şi femeia Fecioară: în cel mai bun caz, este o întâlnire între Cenuşăreasa şi Prinţul din poveste. Ea îl atrage prin delicateţea şi timiditatea ei, prin inteligenţă, rafinament şi modestie. El este cavaler, romantic şi o va duce în braţele lui puternice spre dormitor. Acolo, însă, urmează scene desprinde din „Body Heat"! Contrar părerii populare, cele mai multe Fecioare au mult mai multă experienţă în acest domeniu decât lasă impresia şi le place să dea câteva lecţii amatorilor entuziaşti! În varianta mai puţin fericită a lucrurilor Fecioara se transformă în profesoara acră şi el într-un copil râzgâiat care vrea atenţie. De aici până la despărţire e un singur pas, care, totuşi, va fi făcut într-un mod destul de elegant.

Bărbatul Leu şi femeia Balanţă: în teorie, sună foarte bine. El e curajos, atent, manierat, îi aduce flori şi chiar îşi doreşte o relaţie în care să pună mult suflet. Ea este aranjată, feminină şi îi place să fie curtată. Problema este că practica poate să omoare acest lucru. De ce? În primul rând pentru că Leul, în sufletul lui îşi doreşte un supus fidel, care să îi spună cât de frumos şi deştept este el. Problema este că Balanţa, sub aparenţa ei fragilă, este, până la urmă un semn cardinal, căruia îi place să conducă. În plus, are un fetiş pentru egalitate în relaţii, lucru care nu prea se potriveşte cu atitudinea Regelui Leu. Dacă acesta este dispus să facă nişte compromisuri şi să lucreze mai mult la capitolul „comunicare", relaţia poate să funcţioneze chiar bine.

Bărbatul Leu şi femeia Scorpion: dacă s-ar face un film despre relaţia dintre un Leu şi o Scorpioancă, acesta s-ar numi probabil „Putere, mândrie şi sex sălbatic". Ea este femeia fatală, pe care el se simte, într-un fel „dator" să o cucerească. De cealaltă parte, el reuşeşte să îi calmeze suspiciunile acestei femei atât de vulnerabile şi sensibile în interior cu atitudinea sa deschisă. Un Leu îndrăgostit este fidel până în pânzele albe şi nu va pregeta să facă nici un efort pentru a sparge armura de gheaţă a Scorpionului. Cel mai probabil, relaţia dintre ei va fi de intensitate maximă şi, în momentul în care au un ţel comun, nimic nu le stă în cale. Pe de altă parte, despărţirea va fi extrem de dureroasă, pentru că ambii parteneri se implică total.

Bărbatul Leu şi femeia Săgetător: ca regulă de bază, relaţia asta funcţionează mai bine la maturitate, când bărbatul Leu nu are aşteptări nerealiste de la o relaţie. Asta pentru că femeii Săgetător îi place mai degrabă partea „prietenească" a unei relaţii. OK, la început el poate fi atras de faptul că este foarte veselă, spontană, sexy şi deschisă. Problema este că, în sufletul lui, bărbatul Leu este un romantic, pe când femeia Săgetător ar putea vedea în declaraţiile lui fierbinţi de dragoste drept nişte gesturi prea melodramatice pentru gustul ei. În plus, este şi o tipă destul de independentă, care probabil că nu va vedea cu ochi buni crizele de gelozie ale Leului sau dorinţa lui de a fi mereu şef!

Bărbatul Leu şi femeia Capricorn: iată o combinaţie reuşită, mai ales pentru căsătorie! Cei doi au mai multe în comun decât lasă să se vadă, la prima vedere. Adică valori comune - statut social, familie, o casă frumoasă, securitate financiară, o imagine bună în societate. De aceea, de cele mai multe ori, relaţia asta duce direct în faţa altarului, fără prea multe ocolişuri sau dramatisme inutile. Respect reciproc, loialitate şi, bineînţeles, interesele comune îi vor lega pe cei doi pentru o viaţă. E adevărat că Leului îi place să se distreze şi să viseze mai mult decât practicei femei Capricorn, iar sexul nu va fi tot timpul de poveste, dar pot trece destul de uşor peste asta.

Bărbatul Leu şi femeia Vărsător: întâlnirea dintre reprezentanţii a două semne opuse cu siguranţă nu îi va lăsa indiferenţi. Problema este că, în general, ori este o relaţie excelentă, ori una foarte proastă. În varianta bună a lucrurilor, fiecare dintre cei doi îl completează pe celălalt - în varianta mai puţin fericită, se vor călca pe nervi de îndată ce se termină partida de sex sălbatic (în domeniul ăsta, scânteile zboară tot timpul între ei). De cele mai multe ori însă, este o combinaţie mai degrabă potrivită pentru o aventură de vară, în care ea să fie uimită de masculul feroce şi pasional, iar el să fie intrigat de atitudinea ei rebelă. Pe termen lung însă, ar putea fi vorba de un caz de „boală lungă, moarte sigură".

Bărbatul Leu şi femeia Peşti: Bărbatul Leu vrea să fie un erou legendar. Femeia Peşti visează la un asemenea erou, care să o protejeze de lumea rea. Din păcate, în viziunea idealizată pe care, de cele mai multe ori, cei doi o au asupra persoanei celuilalt nu prea sunt luate în calcul chestii plictisitoare şi realiste cum ar fi „cum plătim întreţinerea" sau „cine se duce astăzi la piaţă". Asta poate duce, de multe ori, la o ruptură. Plus că sensibilele „Peştişoare" ar putea fi destul de uşor rănite de atitudinea uneori dură a masculului Leu. Aşa că se refugiază în lumea lor de vis, în timp ce Leul se întreabă mirat, ce a păţit iubita lui astăzi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii