Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror Eugen Bogatu este "domnul", "omul cel mare" în dosarul şpăgilor din portul Constanţa

ro

01 Jun, 2011 04:56 2548 Marime text

Eugen Bogatu, fostul director al Direcţiei Domenii Portuare din Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, este "domnul", "omul cel mare" din dosarul privind importurile nelegale din Portul Constanţa, a spus, marţi, procurorul Gheorghe Bocşan la instanţa supremă.

"Deşi acesta a mai fost arestat şi în cazul Baaklini, şi eliberat doar după trimiterea în judecată, observaţi că imediat la eliberare s-a dispus interceptarea telefoanelor acestuia, primul telefon dat de către acesta nefiind dat la soţie sau la copii, ci inculpatului Ţiripan (Valentin Ţiripan - asociat la SC Container Clearance Services SRL şi administrator la SC Alvalexino SRL), ca să-i spună să-şi continue nestingherit activitatea", a spus procurorul Gheorghe Bocşan în faţa completului de cinci magistraţi de la instanţa supremă care a judecat contestaţiile celor 28 de persoane arestate în acest dosar.

Despre percheziţiile informatice făcute în dosarul privind importurile nelegale din Portul Constanţa, procurorul a precizat că ele au scos deja la iveală informaţii interesante, precum aceea că asociaţia senatorului Mircea Banias şi a fratelui acestuia Emil Banias a primit mii de produse contrafăcute de la depozitele Biroul Vamal Constanţa Sud Agigea.

Sursa: http://www.realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • secareanu 01 Jun, 2011 08:04 bai mari procurori cind il luati si pe pesterau grigore? el i-a unit si pus la treaba ii spaguia de le mergeau fulgii. o sa inchege ceva in loc.