Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descopera.ro Poate fi folosită „marijuana medicinală” în România? Iată care este adevărul

ro

10 Oct, 2013 10:15 3037 Marime text
Mai multe organizaţii mass-media din România au anunţat în ultimele zile legalizarea „marijuanei medicinale” în ţara noastră. Clinica Castle Craig România a făcut o mică anchetă în dorinţa de a clarifica aceste zvonuri. Pentru a descoperi adevărul despre legalizarea utilizării canabisului pentru scopuri medicale, clinica britanică Castle Craig a contactat Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională a Medicamentului din cadrul Ministerului Sănătăţii.

“Nu există nici o modificare legislativă sau proiect de lege privind legalizarea utilizării marijuanei în scop medical şi niciun medicament care să conţină substanţe din cannabis nu a fost aprobat pe piaţă farmaceutică din România,” a confirmat Sorin Oprea, directorul Agenţiei Naţionale Antidrog.

Pro TV a început zvonurile despre legalizarea canabisului cu o ştire care susţine că România “a devenit a zecea ţară din UE care permite tratamentul cu marijuana medicinală”. Ştirea a fost preluată de către mass media românească şi a pătruns rapid în media internaţională.

Citiți continuarea articolului pe descopera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mishka 11 Oct, 2013 02:00 Efectele Marijuanei!!: http://www.youtube.com/watch?v=QiDpYl6waQ0