Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Rosca Stanescu, noul director editorial de la Adevarul?

ro

08 Apr, 2010 21:45 2566 Marime text
rosca_blog312.jpgPe surse. Din data de 1 mai, Adevarul va avea un nou director editorial in locul lui Laurentiu Ciocazanu: Sorin Rosca Stanescu, fostul fondator si sef al ziarului Ziua, dar si finul lui Dinu Patriciu, patronul holdingului. SRS isi va lua cu el o parte din oamenii de la fostul ziar, care a fost inchis cu scandal, asa cum ati citit pe Reporter Virtual. La aceasta ora, viitorul sef editorial este plecat din tara, dar mi-a spus razand doar atat: "nu comentez". Aceeasi replica pe care am primit-o si de la Peter Imre cu doua saptamani de a fi numit in locul lui Razvan Corneteanu.

Din pacate, Dinu Patriciu si Peter Imre nu au raspuns inca apelurilor telefonice, pentru a infirma sau confirma aceasta informatie. Voi reveni daca voi primi un raspuns.

Astfel, noua organigrama va fi formata din Dinu Patriciu, presedintele Consiliului de Administratie, Peter Imre, manager general - se va ocupa doar sa faca bani, iar Sorin Rosca Stanescu va avea grija de partea editoriala. Grigore Cartianu va ramane pe pozitii, daca va dori, pentru a fi folosit sa participe la emisiunea Nasul cu misterele revolutiei. Nu se stie care va fi rolul lui Adrian Halpert, dar e posibil ca organigrama sa nu sufere alte modificari. Depinde insa de reactiile care vor fi la numirea lui SRS.

Sursa: Reportervirtual.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii