Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mugur Isarescu n-a murit (video)

ro

16 Jun, 2010 21:45 3527 Marime text

La pranz, un zvon a bulversat lumea bancara: a murit guvernatorul Mugur Isarescu. Evident c-am sunat pe toata lumea din zona, inclusiv la biroul de presa al BNR. Am fost linistit ca guvernatorul tocmai a participat la o conferinta si a avut cuvantul de incheiere. Peste scurt timp am auzit la televizor clopote si numele lui Isarescu. Tresar si intorc capul: il vad cum se misca in reluare pe un fundal de doliu alaturi de niste popi. E doar o reclama la Academia Catavencu.

Sursa: reportervirtual.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 17 Jun, 2010 10:17 N-ar fi exclus ca aceasta personalitate sa nu fie in VIZORUL celor care au in dotare si se folosesc ,inca , de ARMA PSIHOTRONICA ce poate UCIDE la COMANDA ...ORICE ÎSI DORESC stapanii EI, nu-i asa ???
  • Cetateanu turmentat 16 Jun, 2010 22:32 Voi chiar nu v-ati obisnuit cu limbaju de LEMN. In spatele acestor cuvinte se ascund multe OOOO ZEROURI. Stiti cumva ce rol are CIRTITA din sanu banci nationale ADRIAN VASILESCU? Daca vreti sa aflati raspunsu va rugam sa mergeti la arhiva de ziare si multimedia sa vedeti cum sifona iar a doua zi bursa o lua razna. Asa ca si noi suntem cititori DESTEPTI cu calificari de pe vremea lu CEAUSESCU.