Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptă deschisă şi OFICIALĂ pe Realitatea TV. Realitatea Media cere ajutorul CNA - Cineva încearcă să preia postul

ro

04 Oct, 2011 13:40 1557 Marime text

Ideea preluării Realitatea TV cu tot cu oameni de către Sebastian Ghiţă este oficială. Lupta dintre managerul Sebastian Ghiţă şi proprietarul Elan Schwartzenberg s-a mutat, în mod oficial, la CNA.

Administratorul judiciar al Realitatea Media (Rovigo) a depus la CNA o adresă care vorbeşte clar de această variantă. Practic, Realitatea Media cere CNA să aibă grijă şi să respingă "cereri de autorizare a realizarii si difuzarii unui serviciu de programe TV apartinand unui alt titular de licenta decat Realitatea Media, in cazul in care amplasamentul sursei programului (spatiile redactionale si de productie, respectiv studioul TV) se afla in spatiile in care functioneaza postul de televiziune REALITATEA TV.

Din informaţiile paginademedia.ro, cei de la Realitatea Media se referă la firma Ridzone Computers, din Târgu Jiu, care deţine o licenţă pe numele RTV şi în spartele căreia ar fi Sebastian Ghiţă.

Continuarea pe http://www.paginademedia.ro/2011/10/exclusiv-lupta-deschisa-si-oficiala-pe-realitatea-tv-realitatea-media-cere-ajutorul-cna-cineva-incearca-sa-preia-postul/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii