Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe Jihadul in PSD!

ro

15 Dec, 2009 22:01 1215 Marime text

PSD a pierdut din nou alegerile. Dar nu pe toate. I-au rămas alegerile interne, că pe astea sigur le-a cîştigat în ultimii ani cîte un pesedist. Acum se pregăteşte o nouă rundă de alegeri interne la PSD. Iată primele anunţuri oficiale:

- Mircea Geoană: "O clipămi-a trecut şi mie prin cap, după acel momentde deznădejde, că poate ar fi clipa să încerc poate un alt drum. Dar, în clipa în care am văzut cât de mare este această fraudare....Am avut o discuţie cu mineînsumişi cu familia şi spuneam "măi, ce facem?"... Dar, în clipa în care am văzut cât de complicată este situaţia din ţară, ce ar însemna acumaun război de succesiune a lui Geoană? Păi, asta ar însemna o ocupare a energiilor noastre cu orice altă problemă,decât cu cea adevărată: de a reprezenta cu cinste voturile pe care le-am primit.De aceea, decizia mea este extrem de clară (...)- voi continua să mă bat pentru a reprezenta social-democraţia românească". (aseară, la Antena 3)

- Adrian Năstase: E nevoie de un timp de reflectie in partid. Fara indoiala. Dar, daca nu vrem ca fragmentarea sa continue, daca nu vrem ca partidul sa fie transformat intr-un poligon de incercare pentru diferite interese meschine si jocuri cu mize individuale, daca vrem o reconstructie a PSD-ului - ca nucleu al unei stangi puternice, bazata pe ideologie si strategie proprie, exprimand sperantele milioanelor de simpatizanti dezamagiti, atunci va fi nevoie sa trecem peste frustrari, orgolii, peste gustul amar al infrangerii si sa realizam un partid unitar si unit, deschis unor noi generatii de membri, cu o echipa de conducere capabila sa dea mesajul de solidaritate si de intelepciune. (de aici)

- Miron Mitrea: Stiu ca voi, oamenii din partidul meu, sunteti oameni demni. Asa va cunosc eu. Si mai stiu ca avand demnitate, intelepciune si curaj putem sa revenim pe locul pe care il meritam. Am pierdut o batalie, dar impreuna putem sa castigam razboiul ! (de aici)

Sursa: sutu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii