Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Google a strans date private "din greseala"

ro

15 May, 2010 21:13 3684 Marime text

google_a_colectat_informatii_private_din_greseala__1273914169.jpgServiciul Street View, prin care camere de luat vederi dau informatii despre trafic, a luat imagini private din locuintele oamenilor * Reprezentantii colosului informatic au declarat ca acest fenomen s-a produs dintr-o eroare * Conspirationistii spun ca Google va deveni un Big Brother planetar * La fel ca Facebook

fail-1.jpgReprezentantii Google au admis vineri ca prin serviciul Street View au avut acces in mod accidental si au cules informatii personale din locuintele filmate, iar in afara de imagini fotografiate au mai colectat si aletele cum ar fi nume si adrese de e-mail, convorbiri si alte informatii de pe Internet.
Cei de la Google sustin, insa, ca informatiile culese de Street View nu au fost folosite ulterior in produsele lor si nici nu au fost dezvaluite altora, dupa cum informeaza Financial Times. "De vina se pare ca a fost o eroare de programare care a facut ca datele transmise prin retelele WiFi sa ajunga la servere prin intermediul retelelor insufient protejate. A fost o greseala, ne cerem scuze pentru ea si vom remedia aceasta defectiune", a declarat vicepresedintele Google, Alan Eustace

google-street-view.jpgAdeptii teoriei conspiratiei, care alimenteaza acest scandal, sustin ca nu este vorba despre niciun fel de eroare, ci asistam la un experiment reusit, dar care a ajuns si pe mana presei. Conform acestei teorii, Google se va transforma intr-un soi de "Big Brother" planetar, un fel de serviciu secret mondial, care va dispune de tehnica de supraveghere de nivel inalt in domeniul IT, prin care persoanele vor fi supravegheate pe Internet.

Google, alaturi de Echelon, vor fi modalitatile de control si supraveghere planetara. Iar in domeniul social, la fel se va intampla cu Facebook, Twitter si chiar cu Yahoo Messenger. Aceste companii au fost chiar create de institutii oculte, alimentate cu bani si ajutate sa se dezvolte din punct de vedere financiar ca sa devina niste colosi. Acum au intrat pe mana guvernului mondial si exercita control asupra popoarelor, prin indivizi. Scandalul Street View este doar o particica, ceea ce s-a putut sa se afle, sau chiar a fost lasat special sa se scurga la presa pentru un test de scandal. Tehnica este insa mult mai avansata, iar ea functioneaza deja", a declarat Allan Marsh, un cunoscut propagandist al fenomenului ocult mondial. (Athena Constantinopol)

Sursa: Agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENINA PUSA 14 Jun, 2010 09:14 Cei mai ”buni” parteneri de afaceri cu GOOGLE se pare ca sunt FIRMELE DE SUPRAVEGHERE , printre care se numara si FIRMA de PAZA si GARDA ”carsium” din orasul HARSOVA de Constanta , ce este PROTEJATA de liderul LIBERAL din Harsova , IONEL CHIRITA.In 2008 , am facut o reclamatie la POLITIA HARSOVA impotriva primarului liberal IONEL CHIRITA ,pentru ca nu vroia sa construiasca un TROTUAR in fața bancii BRD , care avea si parcare de 20 locuri, iar prin acea zona treceau copiii spre scoala de la DUNARE cu clasele 1-4.In momentul cand am asteptat sa mi se dea numarul de inregistrare , aparuse un barbat inalt, robust ,tuns scurt ce avea trasaturi caucaziene de RUS cu buzele foarte groase , ce a incercat sa ma CONVINGA sa nu depun cerea aceea la POLITIE. Peste cateva zile acelasi barbat l-am vazut in compania altor trei barbati despre care stiam ca fac parte dintr-O FIRMA DE SUPRAVEGHERE ce se numea atunci ROM NATIONAL . Nimeni nu putea sa spuna a cui este si cine o dirijeaza , asta intelegandu-se ca se tinea SECRET. Curios este ca la intrebarea pe care i-am adresat-o barbatului venit la POLITIE ,referitor la identitatea lui, mi-a spus ca LUCREAZA LA PRIMARIE. Mai tarziu am inteles ca de fapt era unul dintre ANGAJATII primariei care se ocupa cu securitatea PRIMARULUI IONEL CHIRITA si a orasului HARSOVA ,cu ajutorul FIRMEI DE PAZA ”ROM NATIONAL”.Aceasta firma de supraveghere a disparut imediat dupa incendiul unei cladiri vecina cu BISERICA ARMENEASCA din Bucuresti.Fiind o firma de supraveghere avea posibilitatea de a avea si aparatura sofisticata de interventie rapida. Intotdeauna am avut si am SUSPICIUNI asupra LEGALITATII acestor servicii ce sunt deschise de FOSTII SECURISTI ,pentru ca ei sunt destul de pregatiti de a servi doua servicii in paralel ,UNUL LEGAL iar ALTUL ILEGAL. Sunt sigura ca din cele 10 000 de firme de supraveghere ,exista cateva zeci sau sute care sa nu RESPECTE LEGILE ROMANIEI, iar acele firme sunt foarte periculoase pentru viata POLITICA si SOCIALA .Cine le controleaza ,din cand in cand ??? NIMENI .
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 25 May, 2010 11:02 Si POLITIA din orasul HARSOVA de Constanta,foloseste GOOGLE pentru a strange date PRIVATE ,in interesul ”CURATIRII” STRAZILOR... de PERSOANELE INCOMODE ,politic si social.
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 19 May, 2010 13:56 GOOGLE din ROMANIA ,trebuie sa faca un SERVICIU SPECIAL cu care sa SUPRAVEGHEZE toți infractorii politici si sociali de pe suprafața ROMANIEI si sa lase in pace persoanele ce nu sunt un PERICOL SOCIAL SI POLITIC. AVIZ AMATORILOR !!! celor din orașul HARSOVA de Constanta ce OBISNUIESC, de cațiva ani buni SUPRAVEGHEREA in case si pe strada a persoanelor nevinovate si ajutarea infractorilor sa FURE linistiți ,atat in orașul HARSOVA cat si in alte locuri ...
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 15 May, 2010 21:57 PROGRAM SPECIAL PENTRU ARMA PSIHOTRONICA...