Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dinu Patriciu, ironizat la propriul post “Domnule Patriciu, poate nu știți ce e la dvs. în trust”

ro

25 Jul, 2011 17:58 2453 Marime text

dinu.jpgPatronul Adevărul Holding a fost ironizat într-o emisiune la City FM, post pe care l-a cumpărat în primăvară și care urmează să fie relansat în curând cu numele Click FM. "Domnule Patriciu, poate nu știți ce se întâmplă la dumneavoastră în trust", a spus Ducu Hâncu, vineri, în direct la City FM. "Vă spunem noi". Patriciu, acum proprietarul revistei Cațavencii, a fost ironizat în emisiunea Aerobaza Kamikaze, realizată de câțiva ziariști de la publicația de satiră.

Ce le-au reproșat cei de la Aerobaza Kamikaze lui Patriciu: "Avem un mesaj pentru un coleg de profesie, editorialist, Dinu Patriciu", a spus Ducu Hâncu. "Hai că țin eu ușa, spune repede", s-a oferit colegul de emisie Andrei Manțog.

Ducu Hâncu, la "Aerobaza Kamikaze":

"Acum postul acesta independent s-a transformat în dependent. (De la 1, completează Manțog). Prin absorbție. Asta e și soarta independentului. Să fie dependent. De un trust mare. Trustul Adevărul. Am venit să facem o emisiune la un post de radio independent, postul acesta a fost cumpărat, iar salariile nu se plătesc de trei luni. Și am avut și o discuție foarte interesantă, în care ni s-au mai sugerat niște lucruri. "Măi băieți, știți că am putea deranja pe unii, nu v-ați mai potrivi cu profilul. Nu-i nicio problemă, nu ținem cu dinții să facem emisiunea asta aici. Facem emisiunea aceasta pentru că ne place radioul, dar nu facem compromisuri niciodată."

www.paginademedia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii