Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs Discovery Față-n față cu rechinii. Câștigă un curs de scuba diving

ro

16 Aug, 2011 19:00 3211 Marime text

rechini.jpgPaginademedia.ro și postul de televiziune Discovery Channel vă invită la un concurs, în care "rechinii" sunt în rolul principal. Premiul: un curs de scuba diving. Cum puteți câștiga? Răspundeți într-un comentariu întrebării de mai jos și cel mai interesant, simpatic, haios răspuns va fi cel premiat.

Rechinii vor fi actori principali și pe postul Discovery, în săptămâna Shark Week: 22-28 august. Toate programele le vor fi dedicate: serii cu supraviețuitori, povestea din spatele filmului Fălci, până și Distrugătorii de mituri vor avea de-a face tot cu rechini.

"Ești singur într-o barcă în mijlocul oceanului. Deodată vezi înotătoarea unui rechin apropiindu-se de tine. Ce faci ca să nu fii atacat de rechin?" Trimiteți răspunsurile printr-un comentariu la acest articol pe www.paginademedia.ro.

Shark Week - săptămâna rechinilor - de la Discovery Channel, revine in vara aceasta cu programe noi, in perioada 22 - 28 august. În fiecare seară, de la orele 21.00, veţi avea ocazia de a "înota" alături de experţi în lumea subacvatică, urmărind o selecţie a unora dintre cele mai reuşite programe dedicate temuţilor prădători ai oceanului.

Realizat în colaborare cu cei mai mari cercetători din toată lumea şi oferind informaţii interesante despre comportamentul şi caracteristicile diverselor specii de rechini, programul este una dintre cele mai urmărite selecţii de documentare ale Discovery Channel.

Mai multe pe www.paginademedia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii