Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce face moartea din om

ro

12 Jul, 2011 17:32 2289 Marime text

quagmire-300x190.jpgAvem un nou debut: tânăra noastră cititoare Ana-Maria - care nu prea comentează de răul vostru, Sebro şi Dan unule - ne-a trimis azi primul text scris în întregime de ea. I-a mai tăiat Julius din poante, că el e adeptul moderaţiei în materie de umor, după cum v-aţi putut da seama şi din textele lui.

Ana-Maria

Deseori sunt îngrozită ce poate face moartea din om (n. red.: de aici şi titlul, probabil). Persoane liniştite, care pe când erau în viaţă ieşeau în oraş odată pe an şi în autobuz taxau două bilete, ca să nu existe niciun risc, după moarte se transformă în party animals. Nu trec câteva ore după ce şi-au găsit tragicul sfârşit, că afli din mass-media de relaţiile lor cu persoane de alt sex, persoane de acelaşi sex, străini, concetăţeni, concetăţeni fără buletin, plante, animale şi minerale.

Eşti o călugăriţă într-o mănăstire izolată de restul lumii. Un savant care a petrecut ultimele decenii închis în bibliotecă. Ai naufragiat acum ani buni pe o insulă pustie. Lucrezi într-o multinaţională. Nu ştiu, încercaţi să vă imaginaţi cele mai triste scenarii pentru viaţa sexuală a unei fiinţe umane. Oricare ar fi acele scenarii, la 24 de ore după decesul persoanei respective, presa o să publice declaraţiile vecinilor: "Săptămâna trecută când am fost la ea la uşă să-i zic să lase mai încet orgia, că-mi doarme copilul, era să mă violeze. Prin vizorul de la uşă". Învăţătoarea o să le arate cameramanilor banca pe care defuncta a făcut un semn cu ţigara aprinsă pentru fiecare coleg de clasă din I-IV căruia i-a răpit inocenţa. Diplomaţii străini se vor întrece în a se lăuda că ţara lor a avut cei mai mulţi cetăţeni cuplaţi cu răposata. Sindicatul autorilor de hentai se va alătura Vaticanului într-un amplu protest la adresa practicilor sexuale abominabile ale persoanei de curând decedate. Pe baza materialelor din presă, oamenii de ştiinţă au alcătuit acest portret robot, reprezentând absolut orice persoană decedată la 24 de ore după ce a încetat din viaţă.

Aşa că eu vă jur că prima dată când se întâmplă ca prietenul meu să aibă un accident fatal, eu mă despart de el în secunda doi.

www.dailycotcodac.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii