Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Balan – un caz jalnic, ultra-promovat

ro

10 Feb, 2011 09:58 2432 Marime text

cristibrancu.jpgMarturisesc ca sunt nitel subiectiv. Am crezut cu oarecare naivitate in valoarea umana si artistica a Andreei Balan, dar ieri m-am cam lamurit. Nu e decat un mare balon umflat si, sincer, imi cam pare rau ca a primit un Premiu Confidential in luna noiembrie a anului trecut. Intr-o discutie profesionala, Andreea nu mi-a demonstrat decat ca intre ea si domnisoarele care se miorlaie pe la emisiuni, pe post de asistente TV, nu e diferenta, uman vorbind.
De-asta am si intrebat-o ieri pe Cosmina despre ea. Ca sa spargem balonul umflat, zic, poate sa-mi dea si mie cineva macar o prestatie muzicala de Doamne ajuta a Andreei Balan. Caci am inteles, la dans e buna, dar muzica e despre voce, emotie! Iar la Andreea, nu vad decat sport.
De aceea, subiectul cu asa-zisul baiat care ar fi jucat in clip si de fapt ar fi amantul ei nu e altceva decat o jalnica incercare de a se promova, cu un subiect de doi bani pe care nici macar tabloidele infometate de subiecte nu-l mai halesc. Deci, dau un premiu gras daca imi da cineva o inregistrare cu vocea Andreei Balan. Da' una care sa ma faca sa simt ca e cantareata... Cer imposibilul?

 

Sursa: cristi-brancu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii