Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:43 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Calea naturală către o sănătate de fier

ro

30 Nov, 2021 08:46 494 Marime text
  • SĂNĂTATEA DE FIER vine la pachet cu pofta de viață, cu dorința de a face și a fi dincolo de capacitățile și limitările obișnuite, cu o energie neobosită și claritate a minții.
  • Fără îndoială, SĂNĂTATEA DE FIER este fundația pentru o viață mai bogată. Și nu se poate realiza decât dacă alegem calea naturală. 
Cum ne putem bucura de o SĂNĂTATE DE FIER

De cele mai multe ori, ne considerăm sănătoși pentru că putem spune fără rezerve „Sunt în regulă, sunt bine, nu mă plâng de nimic”. Dar SĂNĂTATEA DE FIER înseamnă să te simți entuziast, să pulsezi de energie și să debordezi de vitalitate.

SĂNĂTATEA DE FIER vine la pachet cu pofta de viață, cu dorința de a face și a fi dincolo de capacitățile și limitările obișnuite, cu o energie neobosită și claritate a minții. Fără îndoială, SĂNĂTATEA DE FIER este fundația pentru o viață mai bogată. Și nu se poate realiza decât dacă alegem calea naturală. 

Dr. Norman W. Walker, unul dintre cei mai importanți nutriționiști din lume, a trăit 99 de ani punând în practică rezultatele cercetărilor sale. SĂNĂTATEA DE FIER, a dovedit Dr. Waker, se obține prin controlul gândirii, al dietei și al îngrijirii corporale. Mai mult decât atât, bunăstarea și viața îndelungată merg mână în mână. Programul său este singular pentru că se bazează pe forța exemplului personal și nu folosește cuvintele promoționale „miraculos”, „revoluționar” sau „la modă”, nu are nevoie de acestea! 

În tinerețe, Dr. Walker s-a îmbolnăvit din cauza surmenării. Pentru că nu se putea împăca cu ideea unei sănătăți precare sau a unui trup bolnav, s-a vindecat singur. De atunci, și-a petrecut aproape 70 de ani căutând modalitățile prin care oamenii se pot elibera de boală și își pot prelungi viața. Dacă ești în căutarea secretului pentru o viață lungă, sănătoasă și productivă, ai găsit cartea potrivită!

Lucrarea cuprinde 36 de capitole dedicate sănătății și nutriței și se bucură de succes în toată lumea. 

Sursa foto-text: Editura All 

Ti-a placut articolul?

Comentarii