Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:56 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roşu, Zeicu şi Pleşu de la PMP vor în Parlament! Palaz infirmă că s-ar fi luat o decizie!

ro

20 Sep, 2016 00:00 2841 Marime text
PMP îşi propune să obţină la alegerile parlamentare din toamnă 15% - 20% dintre voturile românilor, aşa cum a afirmat Traian Băsescu, preşedintele PMP, la Şcoala de Vară a Organizaţiei de Tineret de la Poiana Braşov. Printre priorităţile partidului se află infrastructurile rutieră, feroviară, portuară şi aeroportuară, toate cu bani europeni. A doua prioritate este Sănătatea, iar a treia prioritate este Educaţia.
 
Popularii ar susţine o încetare a tăierii pădurilor timp de zece ani şi, nu în ultimul rând, Justiţia. Justiţia încă nu este o maşinărie bine pusă la punct. Până în acest moment, potrivit prim-vicepreşedintelui PMP, Vasile Roşu, cinci membri ai PMP Constanţa şi-ar fi depus în cadru intern candidatura pentru alegerile parlamentare. Acesta a avansat şi câteva nume de colegi care şi-ar dori să candideze: Vasile Roşu, prim-vicepreşedinte, Valentin Zeicu (fost director ACN), Tiberiu Pleşu (director adjunct ITM), Florin Goidea (consilier judeţean în CJ Constanţa) sau Daniel Turcu (consilier judeţean în CJ Constanţa).
 
Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a infirmat însă „lista scurtă a lui Roşu” şi spune că lista de CV-uri şi cereri depusă este mult mai mare, însă deocamdată nu a fost luată nicio decizie cu privire la viitorii candidaţi. De pildă, toţi aleşii locali municipali şi judeţeni au depus intern cereri.
 
Până la sfârşitul lunii, membrii PMP mai au timp să-şi depună candidaturile în cadrul filialei. Între timp, mai susţine Palaz, urmează să fie finalizate şi criteriile în baza cărora solicitările de candidatură vor fi analizate şi aprobate. Potrivit conducerii PMP, unul dintre criterii va viza în mod clar experienţa profesională şi în administraţie a viitorilor candidaţi.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 20 Sep, 2016 10:42 Stati cuminti, procentul care v-a fi realizat in Decembrie - 3,78%, asa ca ............