Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:17 25 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt averile şi interesele candidaţilor ALDE pentru Camera Deputaţilor (documente)

ro

10 Nov, 2016 19:10 1957 Marime text
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a postat pe site-ul său declaraţiile de avere şi de interese ale celor care doresc să devină parlamentari în perioada 2016-2020. Cotidianul ZIUA de Constanţa consideră că este important să prezinte electoratului averile şi intereselor viitorilor deputaţi din Parlamentul României.

În ordinea ocupată pe listă, candidaţii PNL Constanţa pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaţilor, sunt: Mircea Banias, Ersun Anefi, Mihaela Roibu, George Fulină, Mariana Bolcheş, Bogdan Tănase, Marian Costea, Daniel Pavel, Bogdan Dicu, Iosif-Valer Mureşan, Claudiu Ceti, Marian Cîciu, Laura Buzoiu şi Loredana Bivolaru.
 
Banias, un milion de lei în conturi, bijuterii şi ceasuri în valoare de 10000 de euro
 
Mircea Banias este asociat în trei societăţi comerciale, preşedinte ALDE Constanţa şi vicepreşedinte al aceluiași partid la nivel naţional. Potrivit declaraţiei de avere, actualul senator care doreşte un nou mandat, dar de deputat deţine patru terenuri intravilan în municipiul Constanţa, două apartamente şi o casă de locuit, dar şi bijuterii şi ceasuri în valoare de 10000 de euro. Banias are şi 10 conturi în care a agonisit aproape un milion de lei. Din salariul de senator a câştigat aproape 65000 lei iar din chirii alţi 5000 de lei.
 
Anefi are economii de 12300 euro şi datorii de 16000 lei
 
Ersun Anefi candidează pe lista ALDE pentru un mandat de deputat. Este membru UDTTMR. Candidatul deţine un teren intravilan în localitatea Eforie Sud, un apartament şi împreuna cu soţia, o casă, tot în municipiu. Anefi conduce trei autoturisme şi are economii în conturi de 12300 euro. De asemenea, Anefi are şi datorii de 16000 de lei scadente în 2017. Ca subprefect al judeţului Constanţa, a încasat un venit de 66898 lei iar din chirii 4880 de lei.

Roibu, venituri din arendă şi de pe urma vânzării unui teren

Mihaela Roibu, candidează pentru un mandat de deputat pe listele ALDE de la Constanţa. La capitolul interese, Roibu a declarat că este membru al Sindicatului Tomis din Constanţa, precum  şi al Colegiul Medicilor Dentişti din România, filiala Constanţa.
La capitolul avere, Mihaela Roibu deţine împreună cu soţul, un teren intravilan, un apartament şi o casă de locuit în municipiu Constanţa, două autoturisme. Anul acesta a vândut un teren în localitatea Corbu iar de pe urma vânzării a încasat aproape 77000 lei. Banii s-au transformat într-un cont bancar. Din salariul de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a încasat anul trecut 28907 lei şi alţi 2500 de lei din arendă.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţile de avere şi de interese ale tututor candidaţilor ALDE pentru Camera Deputaţilor.
 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii