Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii PSD, prezenti la apel

ro

14 Dec, 2008 12:27 843 Marime text

În cursul amiezii, toţi cei 116 parlamentari social-democraţi au fost convocaţi de conducerea PSD-ului la o reuniune de grup.

„A fost un prim contact, mai mult de jumătate din parlamentarii noştri sunt noi" a evidenţiat preşedintele PSD, Mircea Goană.

Apelul pe care acesta l-a transmis atât celor care se familiarizează pentru prima dată cu noul statut, atât PSD-işti cât şi reprezentanţi ai celorlalte partide, a fost acela de a face tot ce este posibil astfel astfel încât percepţia opiniei publice să se schimbe în privinţa parlamentului: „Obligaţia noastră, după acest sistem de vot uninominal, este aceea de a demonstra că parlamentarii sunt mai apropiaţi de cetăţeni şi că îşi respectă promisiunile faţă de cei care i-au trimis acolo". Noii deputaţi şi senatori au fost familiarizaţi şi cu aspectele care au rezultat din discuţiile cu PD-L.

„În zilele următoare vom avea discuţii importante, alegerii funcţiilor importante din Parlament, a comisiilor importante. Parlamentarii noştri sunt mobilizaţi să intre în dispozitiv cât mai rapid", a conchis Geoană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii