Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicusor "Turismul trebuie sa fie o prioritate a guvernarii noastre. L-ati trecut?"

ro

12 Dec, 2008 09:07 1050 Marime text

După ce tandemul Radu Mazăre - Nicuşor Constantinescu a fost prezent de la startul negocierilor pentru formarea viitoarei coaliţii de guvernare, în cursul zilei de ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi-a adus propria contribuţie la elaborarea documentului privind priorităţile guvernării PDL-PSD.

Potrivit evz.ro , liderul judeţului de la malul mării alături de celălalt baron local, Marian Oprişan au fost ieri în prima linie a creierelor care elaborau documentul „Pactul pentru România". În cuprinsul acestuia se regăsesc „obiectivele guvernării PDL-PSD", o serie de "priorităţi" pe care cele două formaţiuni vor să le definitiveze la momentul în care se vor afla la guvernare.

Se vehiculează că cei doi baroni locali au fost trimişi de Miron Mitrea să-şi aducă contribuţia decisivă la stabilirea priorităţilor naţionale. Pentru că punctualitatea nu este punctul său forte, Contantinescu a ratat startul discuţiilor, la momentul apariţiei sale având o atitudine mult prea familială faţă de democrat-liberalii Radu Berceanu şi Elena Udrea, pe care i-a chestionat în legătură cu stadiul listei de obiective. „Turismul trebuie să fie o prioritate a guvernării noastre. L-aţi trecut?".
Contactat de jurnaliştii de la Evenimentul Zilei pentru a detalia priorităţile guvernării PDL-PSD, Nicuşor Constantinesu a evitat comentariile: „Nu am mandat să vorbesc. Cu tot regretul, e o negociere şi am stabilit cu colegii de la PDL să nu ne apucăm să vorbim până nu se finalizează".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii