Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prof. univ. dr. Danut Tiberius Epure, a avut intalnirea oficiala cu cadrele didactice de la Facultatea de Fizica, Chimie, Electronica si Tehnologia Petrolului

ro

03 Feb, 2012 22:52 1497 Marime text

Astazi, 3 februarie 2012, principalul favorit la functia de rector al Universitatii Ovidius Constanta, Prof. univ. dr. Danut Tiberius Epure, a avut intalnirea oficiala cu cadrele didactice de la Facultatea de Fizica, Chimie, Electronica si Tehnologia Petrolului.

Cu aceasta ocazie a fost prezentat programul managerial al candidatului, subliniindu-se cateva aspecte prioritare, sustinute si de cei prezenti: cresterea continua a calitatii in toate sferele academice, accederea universitatii in categoria institutiilor de invatamant superior de cercetare avansata si educatie, promovarea excelentei in activitatile institutionale, promovarea si sustinerea cadrelor didactice, modernizarea si dezvoltarea bazei materiale a universitatii, o politica de marketing adecvata pentru a creste semnificativ numarul studentilor ovidieni.

Au fost ridicate probleme specifice profilului facultatii cum ar fi cele legate de marketingul de promovare a ofertei educationale, cresterea atractivitatii unor programe de studii cu numar mic de studenti, dotarea si utilizarea eficienta a aparaturii performante pentru cercetare, acreditarea laboratoarelor, angajarea de personal TESA si dactic auxiliar specializat, precum si a unor probleme de interes general: transparenta in procesul de promovare a cadrelor didactice, de acordare a gradatiilor de merit si in procesul decizional.

La acesta intalnire au participat peste 70% dintre membrii facultatii: chimisti, fizicieni si electronisti. Majoritatea au declarat deschis sustinerea profesorului universitar dr. Danut Tiberius Epure in competitia electorala pentru obtinerea functiei de rector al Universitatii Ovidius Constanta pentru calitatile manageriale confirmate si pentru sprijinul direct acordat desfasurarii activitatii didactice si de cercetare din Facultatea de Fizica, Chimie, Electronica si Tehnologia Petrolului.

www.epuredanut.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii