Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria" participă la proiectul „Şcoala şi Sportul-o lecţie de viaţă"

ro

10 Nov, 2010 17:44 2072 Marime text
Cofinanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanta, proiectul este realizat si implementat prin Departamentul de Tineret al Asociaţiei Psihologilor şi Psihopedagogilor PROCIVITAS. În cadrul acestui proiect, la competiţia de baschet participă şi echipa colegiului nostru, care a reuşit sa ajungă în finală.

Competiţia a debutat în data de 23 octombrie 2010. Echipa colegiului nostru a câştigat meciurile cu Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu" şi Liceul Teoretic „Ovidius", iar sâmbătă, 13 noiembrie 2010, va juca finala cu Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru", la Complexul Sportiv Tomis, zona Flămânda. Echipa de majorete a Colegiului Naţional de Arte va fi prezentă pentru a încuraja sportivii.

Colegiul nostru mai este implicat într-un proiect literar iniţiat de Asociaţia Psihologilor şi Psihopedagogilor PROCIVITAS, în cadrul căruia se va desfăşura un concurs de poezie pentru liceenii constănţeni, „Lumea prin ochii mei".
Proiectul se bazează pe stimularea creativităţii artistice a tinerilor din 10 licee constănţene care vor participa la o activitate de creaţie poetică. Produsele realizate de către cei 50 de finalişti, aleşi din peste 1000 de participanţi, vor fi cuprinse într-un volum de poezie tipărit şi distribuit tuturor liceelor din Constanţa. Grupul ţintă al proiectului îl reprezintă tinerii cu vârste cuprinse între 15 - 19 ani, din liceele municipiului Constanţa.

De acest proiect "Scoala si sportul" se ocupa in cadrul colegiului, profesorii Coiciu Mihai si Bujin Cornelia, dl. profesor Coiciu Mihai fiind si coordonatorul acestei activitati (si antrenorul echipei).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii