Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 28 august 2012

ro

28 Aug, 2012 17:45 2767 Marime text

cruce.jpgTeatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă a celei care a fost mezzosoprana Marga Andriescu. Pentru mulţi dintre noi, numele artistei s-a contopit cu istoria şi evoluţia operei constănţene de la perioada de „pionierat“ către recunoaşterea naţională şi internaţională a instituţiei pe care cu onoare, abnegaţie şi devotament a slujit-o. Amintirea ei va dăinui veşnic în ecoul sălii de spectacol şi în inimile celor care au cunoscut-o. Odihnească-se în pace!

Aida Abagiev şi Iacobina Vlad Filip anunţă cu durere în suflet trecerea în nefiinţă a fostei lor colege, Margareta Andriescu, mezzosoprană cu deosebite calităţi vocale şi interpretative. A realizat multe roluri pentru publicul constănţean. Nu te vom uita, Mărguţa! Odihnească-se în pace!

Araş-soţ, Anaida-fiică, Varujan-ginere şi Cristina-nepoată, familiile Cristea Adrian şi Ion Ion anunţă cu inimile cernite de durere decesul celei ce a fost o soţie devotată şi o mamă de o deosebită afecţiune, Maria-Lia Musaian, răpusă de o boală necruţătoare. Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va avea loc mâine, ora 12.00, la Cimitirul Central.

Regretăm nespus trecerea în nefiinţă a dragului nostru tată, frate, unchi, cumnat şi naş, Alexandru (Sandy) Stratulat. Nanu, vei rămâne mereu în sufletele noastre! Familia.

Colegii de la Staţiunea de Cercetări Viticole Murfatlar regretă trecerea în nefiinţă a colegului lor, cercetător ştiinţific ing. Nicolae Voicu, specialist care şi-a dedicat întreaga carieră viticulturii dobrogene. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familiile Moiceanu, Ion şi Stâlpeanu deplâng trecerea în nefiinţă a prietenei lor Elena Stanciu (Lenuş) şi transmit condoleanţele lor urmaşilor ei. Dumnezeu s-o odihnească!

Cu durere în suflet, familia Colţea anunţă decesul celui care a fost Gheorghe Colţea, soţ, tată şi bunic iubitor. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal astăzi, la ora 14.00.

Sincere condoleanţe colegului nostru Lucian Lupescu în aceste clipe grele pricinuite de plecarea spre cele veşnice a bunicii sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Banca Transilvania – Agenţia Grand.

Suntem alături de întreaga familie în aceste momente triste, când deplânge trecerea în nefiinţă a celui care a fost Coman Constantin Cosmin. Sincere condoleanţe! Familia Voinescu.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă, după o grea suferinţă, a celui ce ne-a fost soţ, tată şi bunic, Coman Constantin Cosmin. Înmormântarea va avea loc mâine, ora 11.45, la Cimitirul Central. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la Casa Albastră. Familiile Coman şi Voinescu.

Colegii de clasă, promoţia 2006 a Liceului Teoretic „Traian“, împreună cu d-na dirigintă Bafani Pepa, deplâng moartea fulgerătoare într-un accident tragic a celei care a fost Alexandra Dimitriu (Cîmpeanu) şi sunt alături de familie în aceste momente grele. Sincere condoleanţe! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Familia Firică anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost Firică Tinca, mamă şi bunică iubitoare. Înmormântarea va avea loc mâine, ora 13.00, la Cimitirul Viile Noi. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Soţia Lenuţa deplânge trecerea fulgerătoare în nefiinţă a celui care a fost Nicolae Voicu, om bun şi blând, luat de lângă cei dragi mult prea devreme şi trimis în ceruri să facă parte din corul îngerilor. Corpul neînsufleţit a fost depus la casa Niculescu, iar înmormântarea va avea loc mâine, la Cimitirul Central din Constanţa. Nu te voi uita niciodată! Lenuţa.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate şi îndurerate din cauza pierderii premature a celui care a fost Nicolae Voicu, om de înaltă calitate umană şi morală. Nepoţii deplâng trecerea fulgerătoare a acestuia în rândul celor drepţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii