Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 21 iulie 2011

ro

21 Jul, 2011 14:01 1415 Marime text
S-a stins după o grea suferinţă cel care a fost un om deosebit, Marin Sfetcu. Ne alăturăm familiei să-l plângem, şi transmitem sincere condoleanţe. Ne vei lipsi, vecin drag! Dumnezeu să-ţi dea lumină veşnică! Familia Păduraru

A plecat prea devreme dintre noi spre o lume mai dreaptă, bunul nostru vecin Marin Sfetcu. Suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu să te odihnească în pace, dle. Sfetcu! Vecinii de pe scara C, bloc B2, aleea Macilor nr. 4.

Familia Vizniuc împreună cu familia Stir anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost soţ, tată, socru, bunic, Ilie Vizniuc. Înmormântarea va avea loc azi, 21.07.2011, la Cimitirul Municipal.

Familia Vasile Enciu este alături de familia îndurerată la trecerea în nefiinţă a celui ce a fost maistru Enel Mihai Nicolae. Sincere condoleanţe!

Durerea arde mai rău decât falcăra, lacrimile se adună mai repede decât ploaia, lumea a rămas golită de un suflet bun, cerul va fi mai strălucitor decât o stea, lacrimi pline de durere, flori de iubire pe tristul mormânt al mămăiţei noastredragi, Floarea Tolojneac. Nepoatele Isabelle şi Roxana.

Cu imensă durere în suflet şi dor nemărginit, aducem la cunoştinţă trecerea în nefiinţă a dragei noastre mame şi bunici Floarea Tolojneac. Pentru bunătatea şi devotamentul pe care le-a avut de-a lungul întregii sale vieţi îi vom păstra o veşnică şi luminoasă amintire. Dumnezeu s-o odihnească! Înhumarea va avea loc pe 23 iulie, la Cimitirul Central. Familia

S-a ridicat la Ceruri un mare duhovnic al ortodoxiei, Părintele Arsenie Papacioc, personalitate marcantă a spiritualităţii dobrogene şi româneşti, înţeleptul, pliduitorul, omul cu har, care a dăruit vieţii monahale repere de exemplară conduită. S-a întrupat din suferinţă şi credinţă pentru a se dărui oamenilor în dragoste şi bunătate. Opera sa va dăinui în cultura română şi, deopotrivă, în sufletele credincioşilor. Dumnezeu să-l odihnească în linişte! Îi aduc un pios omagiu membrii Ateneului cultural Dobrogeţia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii