Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18 mai 2012

ro

18 May, 2012 14:30 1837 Marime text

cruce.jpg

 Regretăm trecerea în nefiinţă a Aritinei noastre dragi. Dumnezeu să-i ierte păcatele! Lidia şi Nestor

Cu sincere regrete, familia Ciupală anunţă încetarea din viaţă în ziua de 15.05.2012 a dragului lor soţ, tată, bunic şi străbunic, cpt. comandor, veteran de război, Ion Ciupală (Bunelu). Corpul neînsufleţit a fost depus la Capela Bisericii „Trei Ierarhi“ – Tomis Nord. Înhumarea a avut loc la Cimitirul Municipal, ieri, la ora 12.00.

Colectivul de salariaţi din cadrul SC Comat Constanţa SA îşi exprimă regretul profund pentru decesul celui care a fost Constantin Nicolae şi este alături de familia îndoliată! Dumnezeu să odihnească în pace sufletul său bun!

Roza şi Mircea Ţeican anunţă trecerea la cele veşnice, în ziua de 17.05.2012, a celei care a fost Anastasia Mănăilă (Susula). Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră de la Cimitirul Central. Înhumarea va avea loc la Cimitirul din localitatea Valu lui Traian, mâine, la ora 13.30. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească!

Vecinii familiei Constantin din bloc D4, sc. B, aleea Orhideelor nr. 2, îi vom păstra o vie amintire lui Constantin Nicolae şi va rămâne veşnic în sufletele noastre ca un om deosebit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii