Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 17-18 decembrie 2011

ro

19 Dec, 2011 15:01 2321 Marime text

cruce.jpgCu adâncă durere, familiile Munteanu şi Casiade anunţă trecerea în nefiinţă a dragului lor prof. Octavian Munteanu. Nu-l vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Vie şi veşnică amintire pentru cel mai bun tată şi prieten Octav Munteanu. Dumnezeu să-l odihnească! Carmen şi Oruţa.

Familia Vernic Gheorghe deplânge trecerea în nefiinţă a profesorului Octav Munteanu şi este alături de familia îndoliată.

Suntem alături de buna noastră prietenă Ştefania şi de familia ei la durerea pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului, Octav Munteanu, distins profesor, formator al multor generaţii de elevi la Liceul Teoretic Ovidius Constanţa. Odihnească-se în pace! Profesor Nadia Dămăroiu şi familia Buttuceanu

Colegii de la Loiceul Teoretic Ovidius sunt alături de doamna profesor Munteanu Ştefania în greaua pierdere suferită prin dispariţia soţului, profesorul Octav Munteanu, cadru didactic de o remarcabilă valoare, care a însoţit paşii multor generaţii de elevi pe calea către formare şi educaţie.

Ziua cea mai amară a vieţii mele de care m-am temut ani de-a rândul a venit. Iubita mea mamă, Maria Defta, a trecut în veşnicie. A fost o femeie unică şi toată viaţa a făcut numai bine., Întreaga mea existenţă o datorez ei şi tatălui meu, dus şi el la cele veşnice. Toate pierderile sunt dureroase, dar nicio jale nu e mai pustiitoare ca pierderea mamei, suflet de aur, exemplu de cinste, dăruire şi corectitudine în viaţă şi în familie. Fără ea nimic nu va mai fi ca înainte! Am iubit-o şi am respectat-o cu sfinţenie. Îngenunchez cu umilinţă şi îi sărut în lacrimi mâinile! Mulţumesc, iubită mamă! Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiica, magistrat procuror Lizeta-Ileana Defta.

Colegii din cadrul Muncă şi Artă SCM sunt alături de tânărul lor coleg Niţu Anghel din Topraisar la pierderea suferită prin decesul mamei sale. Sincere condoleanţe!

Colectivul de salariaţi ai Sucursalei Electrocentrale Constanţa regretă dispariţia colegului lor Buiculescu Florin şi este alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe!

Colectivul de salariaţi ai Uzinei Termoelectrica Midia SA este alături de familia Buiculescu, greu încercată prin decesul lui Buiculescu Florian, soţ, tată şi bun profesionist în domeniul resurselor umane, şi transmite sincere condoleanţe.

Colectivul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este alături de colega Defta Ileana-Lizeta din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în încercarea grea pricinuită de decesul mamei sale, Defta Maria. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colectivul tipografiei SC Infcom SA este alături de familia Onica în greaua încercare suferită prin pierderea iubitului soţ şi tată, Onică Eugen. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu durere în suflet, familia Lambru Enache deplânge moartea celui ce le-a fost tată, Lambru Gheorghe. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l ierte!

Cu durere în suflet, familiile Alexe Enache şi Butu Mitică deplâng moartea celui ce le-a fost tată, Lambru Gheorghe. Vei rămâne veşnic în amintirea noastră! Dumnezeu să-l ierte!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii