Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16 mai 2012

ro

16 May, 2012 15:17 2411 Marime text

cruce.jpgS-a urcat la ceruri, pe neaşteptate, un fiu al culturii constănţene, Titi Drăghici, suflet de aleasă omenie, prieten şi colaborator al familiei Comat. Totul a depins de dorinţa lui Dumnezeu, care l-a chemat în Rai, alături de oameni deosebiţi. Noi, cei rămaşi, ne rugăm pentru liniştea prietenului nostru drag. Odihnească-se în pace! Gheorghe Ciurea - Comat.

Împărtăşim durerea familiei, acum, când se desparte de Dumitru Drăghici, fost director economic la Teatrul de Balet „Oleg Danovski“, asigurând-o de sincera noastră compasiune. Dumnezeu să-l ierte! Aurelia şi Ştefan Lăpuşan.

Colegii de serviciu sunt alături de doamna Irina Potlog, în greaua încercare prin care trece în urma decesului celui ce a fost un tată drag, Culită Pelivan. Un ultim omagiu. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească-n pace! Salariaţii Primăriei Hârşova.

Cu adâncă durere, anunţăm decesul dragei noastre Elena Iancu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fratele Toma Gheorghiţă cu familia.

Regretăm dispariţia fulgerătoare a celui care a fost Grigore Zaharescu. Dumnezeu să-l ierte! Familia Rovenţa.

Personalul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa este alături de doamna bibliotecar Drăghici Maria în greaua pierdere suferită prin pierderea soţului său. Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Finii Gevria şi Sezai Suliman sunt alături de familia naşului lor şi îşi exprimă imensul regret faţă de incredibilul deces al celui care a fost Popa Petre, un om cu un suflet deosebit. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!

Cu profundă compasiune, colectivul Bibliotecii Judeţean Constanţa este alături de Mariana Drăghici în marea durere a pierderii soţului. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe întregii familii atât de greu încercate!

Regrete eterne şi recunoştinţă veşnică pentru cel care a fost unchiul nostru, Marin Petre Cornel. Nu te vom uita niciodată! Familia Negulescu Sorin.

A plecat mult prea devreme dintre noi cel care a fost economist Dumitru Drăghici (Titi). Foştii colegi de serviciu de la SC Ovidius SA Constanţa (I.C.R.A.) sunt alături de Mariana şi Paul în greaua despărţire. Flori şi regrete eterne celui dispărut.

Sincere condoleanţe şi toată compasiunea la încetarea din viaţă a lui Dumitru Drăghici. Familia Voineagu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii