Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 13-14 octombrie 2012

ro

15 Oct, 2012 14:54 2891 Marime text

cruce.jpgA decedat fosta asistentă-şefă a Spitalului din Portul Constanţa, Margareta Marin, în vârstă de 84 de ani. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia îi va păstra o veşnică amintire.

Întregul colectiv al Grup Servicii Petroliere deplânge trecerea în nefiinţă a colegului Stelian Grasu.
Suntem alături de familia greu încercată şi regretăm dispariţia prematură a celui care are meritul deosebit de a se fi aflat de la începuturi în spatele formării şi dezvoltării echipei de specialişti din forajul marin românesc, descoperitor de reale talente, promotor al performanţei!
Stelian Grasu a reuşit de-a lungul vieţii, într-un mod strălucit, să îmbine excelenţa în domeniul resurselor umane cu dragostea de familie. Comunitatea profesională a specialiştilor în resurse umane din România şi comunitatea aromână l-au pierdut pe unul dintre cei mai ataşaţi susţinători. Specialist în dreptul muncii şi managementul resurselor umane, Stelian Grasu s-a ridicat din rândurile petroliştilor marini şi a ştiut să pună în valoare cu inspiraţie şi cunoaştere caracterul puternic al oamenilor mării şi capacităţile profesionale ale personalului GSP. Stelia Grasu va rămâne pentru noi un model de referinţă!
Înţelepciunea, credinţa şi respectul pe care acesta le-a demonstrat cu consecvenţă ne impun să păstrăm un moment de reculegere, o respectuoasă tăcere, acum, la plecarea sa dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii