Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou brand românesc în Constanţa - ATAELLIER (galerie foto)

ro

10 Nov, 2011 01:00 7203 Marime text

IMG_5087.jpgPrintre brandurile noi care şi-au făcut apariţia în Constanţa odată cu deschiderea centrului comercial Maritimo Shopping Center se numără ATAELLIER. Conceptul ATAELLIER s-a născut în 2008 pentru a sărbători viaţa de zi cu zi a femeilor, croielile regăsite în magazin fiind clasice şi elegante, urmărind totodată tendinţele inedite ale fiecărui sezon.

Materialele provin din ţesătoriile europene din Germania, Olanda, Italia şi sunt croite în spiritul autenticului atelier de modă prin cele mai moderne tehnologii de confecţionare.

Magazinul deschis în Maritimo Shopping Center este primul din Constanţa şi în acelaşi timp o premieră pentru companie, fiind, de fapt, şi primul magazin deschis în afara Bucureştiului, oraş care găzduieşte deja două magazine ATAELLIER: unul în mall-ul Sun Plaza şi altul în Galeria Lujerului, hainele fiind de asemenea produse în propria fabrică din Bucureşti.

Întrebaţi de ce au ales Constanţa ca al doilea oraş de lansare a brandului ATAELLIER, reprezentanţii companiei ne-au spus că au făcut această alegere „pentru că este un oraş solar, dinamic şi cosmopolit, în care femeia este conştientă de feminitatea ei", în viziunea companiei cheia fiind simplitatea accesorizată cu eleganţa.

Aşadar, noul magazin ATAELLIER din Constanţa este locul în care arta autenticului atelier de modă întâlneşte noile tehnologii de prezentare şi confecţionare, unde materialele ţesătoriilor europene se regăsesc în colecţii sofisticate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii