Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul magazin Hervis Sports din Constanţa!

ro

01 Nov, 2011 18:09 9729 Marime text
IMG_5092.jpg

Hervis Sports, unul dintre cei mai longevivi comercianţi de articole sportive din Europa, a intrat şi pe piaţa constănţeană. Pe o suprafaţă de vânzare de 1.000 mp, noul magazin dinConstanţa, situat în cadrul complexului comercial Maritimo Shopping Center, vă pune la dispoziţie o gamă variată de echipamente sportive, îmbrăcăminte şi încălţăminte, atât pentru sportivii amatori, cât şi pentru cei de performanţă.

IMG_5094.jpgCu prilejul inaugurării noului magazin, Hervis Sports şi-a încântat cumpărătorii cu cele mai bune oferte de deschidere, dar şi cu promoţiile specifice sezonului!

IMG_5096.jpgCei care doresc să achiziţioneze mărcile sport preferate sunt aşteptaţi cu oferte atrăgătoare la mărcile Adidas, Nike, Columbia, Salomon, Puma, Icelander, X-Fact, Atomic, Head, O'Neil, Levi's şi multe altele.

IMG_5099.jpgMagazinele Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparţinând mărcilor sport consacrate, iar 40% mărcilor proprii - Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc.

Compania Hervis Sports, înfiinţată în anii '70 în Austria, are o tradiţie de peste 30 de ani în domeniul comercializării de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune preţuri şi cu cele mai atractive oferte.

IMG_5100.jpgHervis Sports aparţine 100% Grupului Spar Austria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii