Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marca New Look a ajuns în Constanţa (galerie foto)

ro

04 Nov, 2011 01:00 4583 Marime text

IMG_4980.jpgUnul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie a ajuns în Constanţa: New Look a deschis vineri, 28 octombrie 2011, un nou magazin în Maritimo Shopping Center.

După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârstă de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să aducă pe piaţa din România principiul dezvoltării colecţiilor fabuloase la preţuri accesibile.

Marca şi-a stabilit să atragă împătimiţii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămână.

New Look deţine poziţia a doua în Marea Britanie pe segmentul de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei, cu o cotă de 6% şi este liderul pieţei pe aceleaşi segmente pentru categoria femei cu vârsta până în 35 de ani.

Pe 31 octombrie 2010, New Look a fost declarat retailerul numărul 1 de încălţăminte pentru femei pe segmentul de vârstă sub 35 de ani în Marea Britanie şi, de asemenea, retailerul numărul 1 de rochii.

Pentru originalitatea creaţiilor sale, New Look valorifică resursele creative ale unei echipe de 30 de designeri, a căror misiune este de a crea colecţii unice, în tendinţe.

Cu peste 1.000 de magazine la nivel mondial, New Look urmăreşte să dezvolte o reţea de 20 de unităţi în România în următorii 5-8 ani. Marca New Look este prezentă în România în franciză prin Genco, parte a holdingul de origine greacă Fourlis Group.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii