Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinnabon România lansează o nouă reţetă - Cupcakes

ro

15 Nov, 2011 17:14 2924 Marime text

cupcakes.jpgCelebre în intreaga lume, deliciile Cupcakes au ajuns în toate brutăriile Cinnabon din România

Cinnabon România le-a pregătit clienţilor săi o nouă reţetă delicioasă, Cupcakes. Proaspăt preparate în fiecare zi la aceleaşi standarde înalte de calitate cu care Cinnabon şi-a obişnuit clienţii, cele trei noi prăjituri- Vanilla Bliss, Chocolate Passion, Red Velvet - sunt disponbile în brutăriile Cinnabon din Bucureşti şi Constanţa.

Pentru iubitorii gustului de vanilie, Cinnabon a pregătit Vanilla Bliss, un cupcake fraged, cu infuzie de scorţişoară Makara, învăluit cu glazura de brânză şi caramel şi acoperit la final cu o delicioasă cremă de vanilie.

Aroma inconfundabilă a ciocolatei va răsfăţa şi cele mai speciale gusturi. Aluat dulce şi pufos, învelit din belşug cu cremă fină de ciocolată, cupcake-ul Chocolate Passion este reţeta ideală pentru a transforma o zi obişnuită într-o amintire de neuitat.

Red Velvet va surprinde clienţii Cinnabon încă de la prima gustare. Cu aroma irezistibilă de vanilie şi ciocolată, asortată cu glazura de brânză, Red Velvet este decorat cu sticksuri din ciocolată albă şi reprezintă alegerea perfectă pentru aceia care doresc un desert autentic American.

Pentru clienţii care vor să ofere celor dragi o amintire de neuitat, noile delicii Cinnabon Cupcakes pot fi cumpărate şi la pachet, aranjate delicat într-o cutie specială de cadou.

Despre Cinnabon

Cinnabon este lider internaţional în domeniul rulourilor cu scorţişoară. În România, lanţul de brutării este prezent începând cu anul 2009 şi a inaugurat până în prezent 6 locaţii dintre care 5 in Bucureşti (în Băneasca Shopping City, Sun Plaza şi Afi Cotroceni) şi o locaţie în Constanţa (în Maritimo Shopping Center). La nivel mondial, Cinnabon deţine peste 700 de brutării în peste 30 de ţări

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii