Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrele cosmetice marca INGLOT au ajuns în România

ro

25 Nov, 2011 01:00 4791 Marime text

img_inglot.jpgDeschiderea centrului comercial Maritimo Shopping Center din Constanţa a adus cu ea şi deschiderea primului magazin de cosmetice INGLOT din România. Compania-mamă se află în Polonia şi a fost fondată acum 25 de ani de Wojtek Inglot - un tânăr chimist care lucra într-o companie farmaceutică. Obiectivul lui era de a realiza produse de calitate înaltă la preţuri rezonabile folosind cele mai bune ingrediente şi materii prime ce proveneau de la furnizori reputaţi. Acest obiectiv s-a perpetuat până în zilele noastre, Wojtek Inglot fiind în continuare direct implicat în procesul de creare şi design al produselor INGLOT.

Ceea ce diferenţiază produsele INGLOT de toate celelalte existente pe piaţă este faptul că sunt produse profesionale, hipoalergenice şi nu conţin parabeni - trăsătură esenţială pentru cosmeticele de calitate.

Noul magazin INGLOT pune la dispoziţie o paletă extinsă de produse: pentru faţă şi corp, unghii, ochi, buze, pensule, diferite accesorii, o gamă largă de gene false care vă vor fi aplicate gratuit de către specialiştii în make-up ai magazinului. Si daca tot a venit vorba de specialişti, Marinela Mirea, directorul de franciză pe România, este make-up artist la Viena şi ne-a declarat că pregăteşte pentru România make-up show-uri inedite, constând în machiaje deosebite pentru clienţii magazinului INGLOT, însoţite de poze profesionale. Începând cu data de 2 decembrie vor avea loc astfel de evenimente în magazinul INGLOT din Constanţa, iar pentru cele ce doresc să participe, înscrierile au început încă de săptămâna aceasta.

În luna decembrie INGLOT va avea reduceri speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă, şi, de asemenea, va pune la dispoziţia cumpărătorilor bonuri valorice care pot constitui un dar deosebit pentru cei care preţuiesc produsele cosmetice de calitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii