Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C&A a deschis magazin la Constanţa! (galerie foto)

ro

03 Nov, 2011 01:00 8970 Marime text

IMG_5048.jpgC&A, unul dintre cei mai importanţi retaileri de îmbrăcăminte, cu peste 1.000 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din Constanţa, situat în cadrul complexului comercial Maritimo.

Renumitul retailer internaţional oferă modă de calitate superioară pentru clienţii de toate vârstele, la preţuri accesibile. C&A expune o paletă variată de colecţii exclusive, funcţionale şi moderne. Mult aşteptatul retailer internaţional de fashion C&A a fost foarte bine primit de clienţii din Constanţa. Magazinul s-a dovedit a fi destinaţia preferată a constănţenilor dornici să cumpere la preţuri accesibile colecţiile pentru toate vârstele, moderne şi de cea mai bună calitate.

În primele trei zile de la inaugurare, C&A a oferit celor care au trecut pragul magazinului o reducere de 20% la toate articolele.

Anul acesta, C&A se mândreşte cu o istorie a companiei de 170 de ani în Europa - de la începuturi modeste ca vânzători de textile la un retailer important de modă.

Iar Colecţia Toamnă/Iarnă 2011 va fi, din punct de vedere al modei, o călătorie de amploare prin diferitele epoci ale istoriei modei din Europa.

De la înfiinţarea sa, C&A a ţintit în mod deliberat un spectru larg de consumatori. Strategia societăţii se bazează pe motto-ul „Valoare pentru bani". Obiectivul este de a oferi modă atractivă pentru întreaga familie, de o bună calitate şi la cel mai bun preţ. Până astăzi, C&A a fost deţinută în familie; este condusă împreuna de către membrii familiei şi manageri care nu sunt membrii ai familiei.

Cine este C&A

C&A reprezintă abrevierea numelor celor doi fondatori ai brandului - Clemens & August Brenninkmeyer, doi fraţi care au pus bazele companiei în 1841. Astăzi, C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu circa 2 milioane de clienţi zilnici şi aproape 1.500 de magazine răspândite în 19 ţări. Recunoscute şi apreciate pentru gama largă de produse şi preţurile irezistibile, magazinele C&A se adresează publicului de toate vârstele prin cele 11 branduri proprii care promovează stiluri diverse: Yessica (modă pentru femeia modernă), Yessica Pure (destinat femeilor de afaceri), Your Sixth Sense (pentru femeia elegantă), Angelo Litrico (vestimentaţie trendy pentru bărbaţi), Westbury (pasul firesc de la bărbat la gentleman), Canda (haine casual pentru femei şi bărbaţi), Clockhouse (destinat tinerilor cu vârsta între 18 şi 25 de ani), Baby Club, Palomino (vestimentaţie comodă şi stilată pentru copiii cu vârsta între 2 şi 6 ani), Here&There (pentru băieţii şi fetele cu vârsta între 7 şi 14 ani) şi Rodeo Sport (marca sport C&A pentru toţi). În prezent, C&A are deschise 11 magazine în România, între care 3 în capitală şi câte unul în Arad, Buzău, Cluj-Napoca, Baia Mare, Botoşani, Sibiu, Focşani, Suceava, Piteşti, Timişoara şi Ploieşti. Până la sfârşitul anului 2011, se estimează deschiderea altor 2 magazine C&A în România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii