Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brandul NAVIGARE pentru prima data în România la Maritimo Shopping Center

ro

07 Nov, 2011 01:00 3069 Marime text
img_0042.jpgNAVIGARE este un brand italian foarte cunoscut la nivel mondial, care a ajuns în sfârşit şi în România, deschizând primul magazin dedicat bărbaţilor pe 28 octombrie 2011 în Constanta, la Maritimo Shopping Center.

Acest brand se adresează prin colecţiile sale atât bărbaţilor care preferă ţinuta business, cât şi celor care preferă o ţinută casual, mai lejeră, toate produsele fiind caracterizate de o modernitate impregnată cu tradiţia italiană, iar pentru doamnele ce îşi însoţesc partenerii sau soţii la cumpărături, magazinul se află în aceeaşi incintă cu magazinul Triumph de lenjerie, care promovează, odată cu această deschidere, colecţii noi, deosebit de elegante şi, în acelaşi timp, provocatoare.

img_0044.jpgBrandul NAVIGARE, creat la începutul anilor 1960, reuşeşte să combine armonios spiritul practic şi tradiţia italiană, creând astfel un stil unic, stilul NAVIGARE, ce a rezistat trecerii timpului, impunându-se prin calitate.

Colecţia actuală cuprinde o gamă variată de produse trendy-casual, deosebit de confortabile: pantaloni, pulovere, cămăşi, geci, căciuli şi fulare, toate realizate din materiale naturale sau amestec, de cea mai bună calitate şi urmând ultimele tendinţe din domeniu.

img_0048.jpgÎn acest an, NAVIGARE lansează un concept nou "Casual - New and Research", caracterizat printr-un stil modern, un aspect formal, dar totodata fresh, delimitat de culori precum bleumarin, alb, negru. NAVIGARE poate fi definit nu numai ca un mod de a crea un look, ci şi ca un mod de a fi, un mod de a crea un stil, începând din 28 octombrie numai la Maritimo Shopping Center.

Încă de la data deschiderii şi până pe 15 noiembrie 2011, oricine cumpără un produs marca NAVIGARE va câstiga pe loc un premiu surpriză. Spor la cumpărături!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii